Szobafoglalás/ Reservations: +36 36 410 121, +36 30 248 6820 villacitadella@gmail.com

Villa Citadella

Ajánlatkérés / Enquiry

Rólunk

A Villa Citadella a belvárosban mégis a város fölött, pár perces sétára a történelmi vártól, Eger egyik legszebb területén található, kitűnő panorámával.

A panzióban 15 légkondicionált szoba van, mindegyik fürdőszobával, televízióval, mini hűtővel, ingyenes Wifi csatlakozási lehetőséggel, és hajszárítóval ellátott. Üzleti megbeszélések lebonyolítására, előadások tartására 40 fő befogadására alkalmas étkező helyiség áll rendelkezésre.

A panzió szolgáltatásai: finn szauna, infraszauna, 11 méteres beltéri medence, sószoba, aromakabin, két jakuzzi, fitnesz terem , játszótér.  Az autóknak belső parkolóhelyet biztosítunk.

Nem csak családi pihenésre alkalmas a panzió, hanem lehetővé teszi üzleti megbeszélések, tréningek, lebonyolítását is. Bár a kert (és a csend maga is) pihentet, a Villa Citadella az egészséges, aktív kikapcsolódáshoz is megteremt minden lehetőséget. A szolgáltatásainkat a vendégeink korlátlanul használhatják. A teraszról páratlan kilátás nyílik Eger történelmi barokk belvárosára . A játszótér a kicsik mellett a felnőtteknek is edzési lehetőséget nyújt.

Szobák : Kétágyas szoba, kétlégterű családi szoba, családi szoba.