A belvárosban mégis a város fölött, pár perces sétára a történelmi vártól, a Villa Citadellában 10 légkondicionált szoba várja a vendégeket.

A panzióban 10 légkondicionált szoba van, mindegyik fürdőszobával, színes televízióval és minibárral ellátott. Üzleti megbeszélések lebonyolítására, előadások tartására 40 fő befogadására alkalmas konferenciaterem áll rendelkezésre. A panzió szolgáltatásai: szauna, hydromasszázs, szolárium, 11 méteres medence. A panzió Eger egyik legszebb területén fekszik, 300 méteres sétára a Vártól, a patinás belvárostól.

Nem csak családi pihenésre alkalmas a panzió. 40 főt befogadó konferenciaterme lehetővé teszi üzleti megbeszélések,tréningek, lebonyolítását. Bár a kert (és a csend maga is) pihentet, a Villa Citadella az egészséges, aktív kikapcsolódáshoz is megteremt minden lehetőséget. A 11 méteres uszodát, az ötszemélyes hydromasszázs medencét, a szaunát és a kondicionáló termet a vendégek korlátlanul használhatják. A teraszról páratlan kilátás nyílik Eger történelmi barokk belvárosára, mellette a kicsik kedvence a játszótér.